Mono kouluttaa uusia vapaaehtoisia

Mono kouluttaa uusia vapaaehtoisia

 

Kiinnostaako ennaltaehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö? Haluatko mukaan tekemään nuorten arjesta turvallisempaa?
********************

Aiempaa kokemusta tai ammatillista pätevyyttä ei tarvita – halu auttaa, kyky tulla toimeen nuorten kanssa ja kiinnostus vapaaehtoistyöhön mukavassa porukassa riittävät 🙂 Monon vapaaehtoiset päivystävät perjantai-iltaisin ja erilaisissa tapahtumissa. Kukin päivystäjä on vuorossa oman ryhmänsä kanssa noin joka neljäs viikko. Monolaiset ovat turvallisia ja luotettavia aikuisia, joihin nuori voi turvautua.

Vapaaehtoiseksi pääsee käymällä maksuttoman koulutuksen. Seuraavan kerran Mono kouluttaa uusia vapaaehtoisia keväällä 2022. Koulutusten alkamisesta ilmoitetaan yhdistyksen nettisivuilla www.mononside.fi ja sosiaalisen median tileillä.
*********************