Päijäthämäläiset.fi ylläpito tiedottaa: suurin osa sivustolle ilmoitetuista tapahtumista ja toiminnoista peruttu koronaviruksen takia

Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Poikkeusolojen toimenpiteiksi on linjattu muun muassa seuraavaa: Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

Poikkeusoloista johtuen suurin osa erilaisista kokoontumista on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Huomioithan tämän myös Päijäthämäläiset.fi – verkkopalveluun ilmoitettujen tapahtumien ja toiminnan osalta. Verkkopalvelun tapahtumasisältö on yhdistysten ja yhteisöjen itse ilmoittamaa ja julkaisemaa. Päijäthämäläiset.fi – ylläpito ei voi vastata tietojen paikkansapitävyydestä. Varmistathan tapahtumanjärjestäjiltä viimeisimmän tiedon tapahtumien toteutumisesta.

Päijäthämäläiset.fi – ylläpito kannustaa kaikkia palvelun rekisteröityneitä toimijoita pitämään omat tapahtumailmoituksensa ajan tasalla.
Muutoksia tapahtumatietoihin voi ilmoittaa myös sähköpostitse ottamalla yhteyttä ylläpitoon: toimisto@paijathamalaiset.fi.

Luotettavaa ja ajantasaista tietoa koronaviruksesta löydät:

Valtioneuvoston verkkosivuilta 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä viestittää Päijät-Hämeen koronavirustilanteesta sivuillaan päivittäin klo 12.