Päijät-Hämeen liikunnan ja elämysten tiekartta – kysely yhdistyksille

Päijät-Hämeen liikunnan ja elämysten tiekartta – kysely yhdistyksille

Tiekartta toimii kaikkien Päijät-Hämeen alueella toimivien kuntien, yritysten, yhdistysten ja tapahtumatuottajien kokoavana EAKR-hankkeena. Haluamme kuulla kaikkia sidosryhmiä, jotta aito yhteistyö toteutuisi. Hanketta hallinnoi LAB-ammattikorkeakoulu ja toteutuksessa kumppanina toimii Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry. Hanke toteutetaan Päijät-Hämeen Liiton toimeksi antamana ja rahoittamana.

Kyselyyn vastaaminen on tärkeää, jotta tiekartan valmistelussa tulee huomioon laaja-alaisesti eri sidosryhmien näkemykset. Mikäli koet, ettet ole oikea henkilö vastaamaan kyselyyn, välitäthän sen eteenpäin organisaatiossasi. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikkia vastauksia käsitellään luottamuksellisesti.

Pääset vastaamaan kyselyyn oheisen sähköisen linkin kautta. Vastausaikaa kyselyyn on 17.5.2020 saakka. Huomioithan, että kysely ei toimi IE-selaimella. Kiitos vastauksista jo etukäteen!

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/82847F4C3EE05613

Lisätietoa:
Kirsi Kiiskinen
Projektipäällikkö
LAB-ammattikorkeakoulu
+358 44 708 5176
kirsi.kiiskinen@lab.fi