Päijäthämäläiset.fi -ylläpito tiedottaa

Poikkeusoloista johtuen suurin osa erilaisista kokoontumista peruttiin tai siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Rajoitteita on kuitenkin alettu purkamaan, muun muassa koulut avattiin toukokuun puolivälissä, kirjastojen käyttö mahdollistuu pikkuhiljaa.

Valtioneuvoston tiedotuksen mukaan kokoontumisrajoituksia on tarpeen edelleen asettaa. Epidemiologisen arvion perustella on mahdollista lieventää henkilömäärärajoitusta nykyisestä 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön 1.6. alkaen toistaiseksi. Tilanne arvioidaan uudelleen kesäkuun loppuun mennessä.

50 hengen kokoontumisrajoitusta sovelletaan julkisten kokoontumisten lisäksi (suositukseen perustuvana toimintaohjeena) myös yksityisen ja kolmannen sektorin järjestämissä kesä- ja muissa tapahtumissa, kulttuuri-, harraste-, liikunta- ja urheilutapahtumissa sekä uskonnollisissa tilaisuuksissa.

Huomioithan tämän myös Päijäthämäläiset.fi – verkkopalveluun ilmoitettujen tapahtumien ja toiminnan osalta. Verkkopalvelun tapahtumasisältö on yhdistysten ja yhteisöjen itse ilmoittamaa ja julkaisemaa. Päijäthämäläiset.fi – ylläpito ei voi vastata tietojen paikkansapitävyydestä. Varmistathan tapahtumanjärjestäjiltä viimeisimmän tiedon tapahtumien toteutumisesta.

Päijäthämäläiset.fi – ylläpito kannustaa kaikkia palvelun rekisteröityneitä toimijoita pitämään omat tapahtumailmoituksensa ajan tasalla.
Muutoksia tapahtumatietoihin voi ilmoittaa myös sähköpostitse ottamalla yhteyttä ylläpitoon: toimisto@paijathamalaiset.fi.

Ajantasaiset viranomaistiedot löytyvät alla olevista linkeistä:

Valtioneuvosto

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä