Päijäthämäläiset.fi-ylläpito tiedottaa

Poikkeusolot Suomessa päättyivät 16.6.2020. Hallitus arvioi maanantaina 15. kesäkuuta saamansa tilannekuvan perusteella, että koronavirusepidemia on hallittavissa viranomaisten säännönmukaisin toimivaltuuksin.

Valtioneuvosto antoi yleisistunnossaan valmiuslain toimivaltuuksien käytön kumoamisasetukset ja totesi, että maassa eivät enää vallitse valmiuslain 3 §:ssä tarkoitetut poikkeusolot.

Muun lainsäädännön perusteella rajoituksia saattaa kuitenkin vielä olla voimassa, joten aivan entiselleen eivät olosuhteet ole vielä muuttuneet. Kannattaakin edelleen seurata uutisointia ja ohjeistuksia.

Verkkopalvelun tapahtumasisältö on yhdistysten ja yhteisöjen itse ilmoittamaa ja julkaisemaa. Päijäthämäläiset.fi – ylläpito ei voi vastata tietojen paikkansapitävyydestä. Varmistathan tapahtumanjärjestäjiltä viimeisimmän tiedon tapahtumien toteutumisesta. Lisäksi kannustamme yhdistyksiä ilmoittamaan Päijäthämäläiset.fi-sivustolle toteutuvia kesätapahtumia sekä tulevan syksyn tapahtumia ja toimintaa.

Muutoksia tapahtumatietoihin voi ilmoittaa myös sähköpostitse ottamalla yhteyttä ylläpitoon: toimisto@paijathamalaiset.fi.

Ajantasaiset viranomaistiedot löytyvät alla olevista linkeistä (linkki johtaa suoraan uudelle sivustolle):

Valtioneuvosto

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä