Lahden Laulajat liikenteessä

Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta mitä välii, kun laulumme kuitenkin olivat – ainakin erinomaisia, elleivät parhaita. Nimittäin syksyllä 2019 lähdimme innosta puhkuen laulelemaan Lahden kahviloissa ja pubeissa – ihan vain kiinnostuksen vuosi – ja mukavaa oli! Kuoroa johti tuolloinkin pidetty opettajamme, musiikinmaisteri Anna Kaisa Iitti.

Kuoron syyslukuvuosi on hyvää vauhtia jo menossa, mutta vielä mahtuu mukaan. Kaksi ensimmäistä harjoituskertaa ovat maksuttomia, joten jos olet vaikkapa miettinyt kuorolaulua harrastukseksesi, niin nyt kannattaa tulla kokeilemaan. Lahden Laulajat -kuorohan voi olla sinunkin laulukuorosi sitten vastaisuudessa ja pitkäksi aikaakin.

Katso tarkemmin Harjula-opiston verkkosivut, josta musiikki ja sieltä kuoron ilmoittautumisosioon.

Kuorolaulussa on voimmaa!