Tsemppiluuri ikäihmisille

 

Lahden alueella ikääntyvien parissa toimivat yhdistykset avaavatkevään ajaksi matalankynnyksen puhelinpalvelun, Tsemppiluurin. 
Yhdistysten työntekijät vastaavat luuriin
numerossa 044 304 3424
maanantaisin ja perjantaisin klo 9-11.
Toiminta alkaa perjantaina 19.3.2021. 

Tsemppiluuriin soittajalla ei tarvitse olla mitään erikoista asiaa. Voidaan vaan jutella niitä näitä, päivitellään maailman menoa tai

 ihastellaan kevään etenemistä. Iloitaan yhdessä, mutta toki on mahdollista keskustella vakavimmistakin asioista. Tsemppiluuri ei ole tarkoitettu neuvontapuhelimeksi, vaan tarvittaessa soittaja ohjataan yhdistyksien tarjoamien palvelujen tai Asiakasohjaus Siirin ikääntyvien neuvonnan pariin. 

Tsemppiluuriin vastaavilla yhdistysten työntekijöillä on kaikilla pitkä kokemus ikääntyneiden parissa tehtävästä työstä.  

Tsemppiluuriin tarjoavat Avainsäätiö/Ruutuystävät, Lahden Diakonialaitos/KotiKummit, Lahden Lähimmäispalvelu ry, Päijät-Hämeen hyvinvointipalvelujen kehitys ry/Omanoloinen Arkielo, Päijät-Hämeen muistiyhdistys ry ja Päijät-Hämeen Omaishoitajat ry. Puhelinoperaattorina toimii PalveluSantra. Toiminta on toteutettu yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa. 

Lisätietoja yhdistysten edustajilta.