Ylläpito tiedottaa: Jyränkölän Setlementti uudeksi ylläpitäjäksi

Päijäthämäläiset.fi ylläpito tiedottaa: Jyränkölän Setlementti on aloittanut päijäthämäläiset.fi-sivuston ylläpitäjänä

Heinolalainen Jyränkölän Setlementti ry on aloittanut päijäthämäläiset.fi -sivuston ylläpitäjänä ja kehittäjänä. Jyränkölä on monialainen yhdistys, jonka toimintamuotoja ovat palveluasuminen, koulutus, maahanmuuttaja- ja vapaaehtoistyö, ravintolapalvelut sekä työllistäminen ja kehittämisprojektit. Jyränkölällä on vankkaa kokemusta erilaisten yhdistysten kanssa toimimisesta ja vapaaehtoistyön koordinoinnista. Päijäthämäläiset.fi -sivuston kehittämisessä on tarkoitus mennä alueen yhdistykset ja heidän tarpeensa edellä. Jyränkölä tulee järjestämään yhdistysten yhteistapaamisia koronarajoitusten sallimissa rajoissa tulevana syksynä. Ilmoitamme tulevista tapahtumista päijäthämäläiset.fi -uutiskirjeessä.

Tukea ja neuvoa sivuston käyttämiseen:

Sähköposti: toimisto[ät]paijathamalaiset.fi
Jussi Varjo, 044 797 2468

Ylläpitäjän vaihdos ei edellytä toimenpiteitä sivuston nykyisiltä käyttäjiltä. Sivuston käytön ehdot ja tietosuojaselosteet pysyvät entisellään ylläpitäjän vaihdosta lukuun ottamatta.