TERVETULOA iloisen sointuvasti laulavaan kuoroomme!

Me kuorolaiset olemme innoissamme, että lähes kokonaisen vuoden tauon jälkeen pääsimme vihdoinkin yhdessä harjoittelemaan lauluja ja laulamistakin. Niinhän se nimittäin on, että yksinhoilaaminen ei anna sitä läheisyyden ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, jonka kuorossa saa. Yhteislaulussa on suuri voima sekä henkisesti, että myös kehollisesti, kun hengityskin pitää sopeuttaa laulun mukaan.

Ehkä sinäkin mietit itsellesi sopivaa kuoroa? Vaan elä enää mieti, sillä Lahden Laulajat -kuoro saattaapi hyvinkin olla myös sinun kuorosi! Tupsahdapa siis vaikka ensin katsastamaan meidän kuoron toimintaa ja tapoja, ja saatat huomata, ettet malta sieltä pois jäädäkään.

Harjoitukset aina ma iltaisin toistaiseksi klo 18.00 – 20.30 Harjulaopiston juhlasalissa. Katso tarkemmin opiston sivuilta.

Kuvassa esiinnyimme eräässä Lahden kahvilassa – ja mukavaa oli ja yleisö taputti. No, ei ihme, kun ollaanhan me niin hyviä!  🙂 Kuoronjohtaja Anna Kaisa Iitti vasemmalla.