TULE MUKAAN MUKAVAAN KUOROOMME!

Lahden Laulajat -kuoro aloitti syyskauden harjoitukset ma 6.9.21. Kuoroamme johtaa pidetty, idearikas musiikinmaisteri Anna-Kaisa Iitti. Kuorolla piti olla 80-vuotiskonsertti jo syksyllä 2020, mutta olemme siirtäneet juhlakonserttimme todennäköisimmin ensi vuoteen.

Tulepa sinäkin laulamaan meidän tasapuoliseen, sopuisasti toimivaan kuoroomme. Oletpa sitten kuka tahansa, minkä ikäinen tahansa, vasta-aloittelija, tai jo konkarilaulaja, olet tervetullut – kunhan edes hiukan sitä nuottikorvaa olisi, ja myös stemmoissa kun vielä pysyisi, niin hyvä tulee.

Kuoron harjoitukset pidetään Harjula-opiston tiloissa aina maanantaisin toistaiseksi klo 18.00 – 20.30. Kahdessa ensimmäisessä harjoituksessa voi maksutta käydä kuulostelemassa, olisiko Lahden Laulajat -kuoro sinunkin kuorosi. Tavataanhan siis kuorossa ja tuohan kaverisikin!

Kuvassa osa kuoron komioista bassoista ja tenoreista. No, naisäänissäkin upeita laulajia tietenkin on, mutta välillä pitää noita miehiä nostaa hiukan niinsanotusti framille – kun hyö siitä niin kovasti tykkäävät.  🙂