Järjestöjen yhteistyön tiekartta

Sote-muutostuki työskentelee sen puolesta, että järjestöjen toiminta tulee huomioiduksi hyvinvointialueilla sote-uudistuksen valmistelussa. Järjestöjen sote-muutostuen työkaluna toimii järjestöjen yhteistyön tiekartta. Se nivoutuu hyvinvointialueiden sote-toimeenpanoa tukevaan alueellisen toimeenpanon tiekarttaan. Järjestöjen yhteistyön tiekartan sisältö rakentuu niin, että järjestöjen näkökulmasta keskeiset alueelliset tehtävät kiinnittyvät järjestöyhteistyössä tehtäviin toimenpiteisiin. Järjestöjen yhteistyön tiekartta päivittyy sote-uudistuksen toimeenpanon etenemisen myötä. Lisätietoja järjestöasiantuntija Henna Hovilta.

Tiekartan saat auki klikkaamalla tästä.

Henna Hovi
Järjestöasiantuntija, Järjestöjen sote-muutostuki
Kymen-Karjalan sosiaali- ja terveysturva ry
Etelä-Karjala | Kymenlaakso | Päijät-Häme
050 567 3610 | henna.hovi@kykasote.fi

Asiasanat

ylläpito,