Puhelinneuvontaa lahtelaisille yhdistyksille näkyvyyden lisäämiseksi

Lahtelaisilla yhdistyksillä on mahdollisuus saada neuvontaa puhelimitse päijäthämäläiset.fi-verkkosivulle rekisteröitymiseen, kirjautumiseen ja palvelun käyttämiseen. Puhelinneuvonta-aika on keskiviikkona 8.12. klo 9 –11 ja klo 13 –15. Päijäthämäläiset.fi on verkkosivusto, joka kokoaa tietoa yhdistysten toiminnasta ja päijäthämäläisistä tapahtumista.

Keskiviikkona 8.12. toteutettava neuvontapalvelu on osa Lahden kaupungin yhdistys- ja järjestöyhteistyön toimintamallin pilotointihanketta. Hankkeessa edistetään yhdistysten ja kaupungin yhteistyötä. Keväällä 2021 tehdyssä yhdistyskyselyssä nousi toiminnan näkyvyyden lisääminen yhdeksi tärkeäksi kehityskohteeksi.

Yhdistysten näkyvyys ja tunnettuus mahdollistaa yhdistyksiin aktiivisia uusia jäseniä, alueellisesti kattavaa toimintaa ja uusia yhteystyökumppaneita. Jyränkölän Setlementti ry:n hallinnoima päijäthämäläiset.fi on osa valtakunnallista toimeksi.fi-verkkopalvelua. Verkkopalvelu kokoaa yhdistystoiminnan alueelliset sivustot yhdistystoimijoiden, kansalaisten ja ammattilaisten saataville.

Puhelinneuvonta on jatkoa pilotointihankkeen toimenpiteille yhdistysnäkyvyyden nostamiseksi. Hanketta hallinnoi Päijät-Hämeen Sosiaali- ja terveysturva ry.

Puhelinneuvonta-aika keskiviikkona 8.12. klo 9 –11 ja 13 –15 numerosta 044 774 5908.

Asiasanat

puhelinneuvonta, näkyvyys,