Päijäthämäläiset.fi uudistuu: palvelu tuo yhdistysten toiminnan lähellesi

Päijäthämäläiset.fi on matkalla kohti uusia tuulia.

Päijäthämäläiset.fi-verkkopalvelun taustalla toimiva Toimeksi.fi-verkosto on rakentamassa käyttöönne uutta valtakunnallista verkkopalvelua, joka tuo alueellista yhdistystoimintaa entistä paremmin näkyväksi ja löydettäväksi. Työ on aloitettu koko verkoston yhteistyönä ja uusi palvelu on tarkoitus ottaa käyttöön kevään 2022 aikana.

Uusi palvelu vastaa yhdistysten palautteeseen ja toiveiseen selkeästä verkkopalvelusta, joka helpottaa tiedon syöttämistä ja löytämistä, sekä mahdollistaa yhdistysten tiedon leviämisen muihin palveluihin ja osaksi uusien hyvinvointialueiden tietojärjestelmiä.

Uuden verkkopalvelun tavoitteena on innostaa ihmisiä osallistumaan järjestö- ja yhdistystoimintaan ja auttaa ihmisiä löytämään monipuolisen ja merkityksellisen järjestö- ja yhdistystoiminnan pariin ympäri Suomen.

Saatte tietoa uuteen palveluun siirtymisestä, sekä selkeät toimintaohjeet hyvissä ajoin ennen siirtymää. Verkkopalvelu tulee olemaan helppokäyttöinen ja verkosto on tukenanne koko matkan ajan.

Uudistuksen etenemistä voi seurata Toimeksi.fi -verkoston uutiskirjeestä: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/tilaa-uutiskirje/

Usein kysytyt kysymykset – yhdistykset: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/usein-kysytyt-kysymykset/usein-kysytyt-kysymykset-yhdistykset/

Usein kysytyt kysymykset – julkinen sektori: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/usein-kysytyt-kysymykset/usein-kysytyt-kysymykset-julkinen-sektori/