Yhdistys, hae Kesäduuni OP:n piikkiin -tukea helmikuun loppuun mennessä!

15.02.2021 klo 00:00 - 28.02.2021 klo 00:00 / Muu, Verkossa tapahtuva toiminta

OP Päijät-Häme etsii helmikuun loppuun asti yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa OP lahjoittaa yhdistyksille tuen nuoren palkkausta varten ja yhdistys työllistää nuoren kahdeksi viikoksi.

OP Päijät-Häme tarjoaa vuonna 2021 tuen yhteensä sadan nuoren työllistämiseksi. Yhdistykset voivat hakea tukea helmikuun aikana. OP:n lahjoittaman palkkatuen määrä on 400 euroa / nuori. Tukea myönnetään yhteensä 40 000 euroa, enintään 100:lle yhdistykselle.

Lisätietoja ja hakulomake OP Päijät-Hämeen verkkosivuilla:
https://www.op.fi/web/op-paijat-hame/vastuullinen-toimintamme/kesaduuni-opn-piikkiin

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Lahti, Hollola, Heinola, Iitti

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, digitaidot, eläkeläistoiminta, ensiapu ja pelastustoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kansanterveys, kaveritoiminta, kerhot, kulttuuri ja taide, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, lomat ja leirit, luottamustoiminta, muu, myyjäiset ja kirpputorit, osallisuus, osuustoiminta, perinteet, historia, sukuseurat, retkeily ja vaellus, sosiaali ja terveys, säätiöt ja rahastot, talkoot, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tempaus, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, tukihenkilötoiminta, työllisyys, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, viestintä, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ympäristö, luonto ja eläimet, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

hyväntekeväisyys, vapaaehtoisuus, avustuksia yhdistystoimintaan

Kohderyhmä

järjestötoimijat, jäsenet, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Suomi

Tapahtuma on verkossa

https://www.op.fi/web/op-paijat-hame/vastuullinen-toimintamme/kesaduuni-opn-piikkiin

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tapahtuman kielet

Suomi

Ilmoittautumistiedot

https://www.lyyti.fi/reg/Kesaduuni_OPn_piikkiin_2021__Yhdistyshaku__OP_PaijatHame_2270/fi