Kariniemi-seura

Kariniemi-seura on perustettu vuonna 1988 toimimaan kaikkien lahtelaisten yhteisen ja upean Kariniemen alueen kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi. Kariniemi-seuran yli 30 vuoden historiaan mahtuu lukuisa määrä hienoja muistoja ja ennen kaikkea yhdistys toimii hyvin aktiivisesti alueen viihtyisyyden, terveellisyyden ja turvallisuuden puolesta. Luontoarvot ovat meille tärkeitä. Suhtaudumme myönteisesti Lahden kaupungin kehitystoimiin. Toki otamme myös yhteisesti kantaa, koska tunnemme alueen nykytilan sekä mahdollisuudet hyvin.

Seuran toimintamuodoiksi ovat vakiintuneet alueen asukkaille suunnatut tapahtumat kuten vuosittaiset äitienpäiväkonsertit Pikku-Veskun puistossa Kariniemen kesäteatterilla, keväiset siivoustalkoot Lanu-puistossa ja sen läheisyydessä sekä Itsenäisyyspäivän jouluvaellus Kariniemenmäelle. Jälkimmäisessä tapahtumassa tarjoamme nuotioiden lämmön sekä makkaraa, glögiä ja jouluista pikkupurtavaa kaikille läsnäolijoille Tapahtumat ovat merkinneet niin asukkaille, muille lahtelaisille sekä heidän vieraillekin yhteisöllistä toimintaa ja virkistystä sekä talkoohenkisyyttä ja toistemme kohtaamisen mahdollisuutta.

Seuran hallitus noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja asetettuja tavoitteita sekä on avoin ja näkyvä toimissaan. Asukkaiden aloitteita tuetaan tasapuolisesti ja taloutta hoidetaan tuloksellisesti. Toiminta keskitetään muutamaan tärkeään ja ajankohtaiseen asiaan. Hallitus valmistelee lausunnot ja kannanotot huolellisesti, edustaa seuraa ulkopuolisissa tilaisuuksissa sekä pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota toimialueen ympäristökysymyksiin ja asumisviihtyisyyteen.

Kariniemi-seura on auttanut alueen asukkaita mm. aurinkoenergiajärjestelmien kilpailuttamisessa, toimittajaneuvotteluissa sekä hankinnassa. Vuonna 2020 toteutettiin useissa kiinteistöissä asennukset joihin hankkeisiin osallistuneet saivat myös ARA:n energiatukea. Seura on aktiivisesti vaikuttanut myös alueen liikennejärjestelyihin hyvässä yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa.

 

Olet tervetullut liittymään Kariniemi-seura ry:n jäseneksi ja olet näin mukana vaikuttamassa kaikkien lahtelaisten upean ympäristön viihtyisyyteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen.

 

Jäsenmaksun 15 € tai kannatusmaksun 20 €  

voit maksaa Kariniemi-seura ry:n tilille:

Päijät-Hämeen Osuuspankki

IBAN nro FI56 5612 1120 3165 15 (entinen tilinro muotoa 561211-2316515)

Laitathan viestikenttään nimesi ja osoitetiedot tai ilmoita ne hallitukselle.

Ideoitasi odottelevat Kariniemen aluekummi Soile Lintunen tai hallituksen jäsenet!

Kariniemi-seura ry:n hallitus

puheenjohtaja Pirjo Varumo puh. 050 3578353 pirjovarumo(at)gmail.com

Anne Arvilommi, sihteeri

Raila Hagström

Soile Lintunen, aluekummi

Markku Koponen


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi, Saksa

Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta

Asiasanat

aluekehittäminen, asukasyhdistys, asukkaat

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kolkankatu 2, Lahti

    Kolkankatu 2, Lahti

Yhteystiedot

Kotikunta: Lahti
Sähköposti:
pirjovarumo@gmail.com
Puhelin: 0503578353

Lisätietoa verkossa

http://www.kariniemi-seura.com/

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Lahti

Kaupunginosa / Kylä
Kariniemi

Kolkankatu 2, Lahti

Kolkankatu 2, Lahti, Suomi