Lahden Laulajat -sekakuoro

LAHDEN LAULAJAT 

  • KUOROLAULUSSA ON VOIMAA!

Tule laulamaan iloiseen ja tasokkaaseen Lahden Laulajat -sekakuoroomme. Kuoroa johtaa musiikinmaisteri Anna-Kaisa Iitti. Kuoroharjoitukset pidetään maanantaisin toistaiseksi klo 18.00 – 20.30 Harjulan Setlementti, Harjulankatu 7, Lahti.

Kuoron perustivat 1940 Lahteen tulleet karjalaisevakot. Syksyllä 2020 kuorolla oli tarkoitus järjestää monipuolisista, nykyaikaisista kuorolauluista koostuva 80-vuotisjuhlakonsertti, mutta korona-viruksen takia jouduimme siirtämään konsertin kevääseen 2022. Konserttikappaleita harjoittelemma jo parhaillaan.

Katso kuoron kotisivut: http://www.lahdenlaulajat.fi/, sekä Harjula-opiston sivut.

TIEDOKSI: Kuoromme lukukausi on jo alkanut ja harjoitukset jatkuvat kevääseen 2022. Harjoitukset maanantaisin toistaiseksi klo 18.00 – 20.30. Vieläkään ei ole myöhäistä tulla mukaan tähän meidän aikas mukavaan, leppoisaan ja toisiamme arvostavien laulajien kuoroon – tule vaikka kuulolle ensin, ja päätä sitten, onko Lahden Laulajat kuoro myös sinun kuorosi.

Me emme pönötä, emmekä muutenkaan ole liian tärkeitä, vaan ihan tavallisia laulunlyömiä ihmisiä, joille tosiaan tärkeintä on yhteinen kuorolaulu. Tule mukaan ja tuo kaveriksikin. Kaikki ovat tervetulleita, kunhan vain edes hiukan laulutaitoa olisi ja stemmoissakin jotenkuten pysyisi. Nähään kuorossa!

Paikka: Harjula-keskus/Harjula-sali
Opettaja: Anna Kaisa Iitti

 


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide, harrastus ja vapaa-aika

Asiasanat

Laulu, musiikki

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Harjulankatu 7, 15150 Lahti, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: lahti
Sähköposti:
jokikaisla@gmail.com

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Lahti

Harjulankatu 7, 15150 Lahti, Suomi