Lahden Tanhuujat ry

Lahden Tanhuujat ry on yli 80-vuotias nuorisoyhdistys, jonka toiminnan pääpainona on kansantanssi. Seura toimii pääosin Lahden kaupungin ytimessä Rautatienkadulla. Seurassa harrastetaan viikoittain useassa lapsiryhmässä, nuorten ryhmässä ja kahdessa aikuisryhmässä. Lisäksi tarjolla on viikoittain FolkJam-tanssiliikuntaa, aikuinen-lapsi Tempoa Tenaviin – musiikkiliikuntaa sekä kansantanssin alkeet aikuisille ja senioreille. Kansantanssi on hyödyllinen ja yhteisöllinen harrastus. Tule kokeilemaan tunnille, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tanssiharrastusta – se on mukavaa sekä tekee hyvää mielelle ja kropalle!

www.tanhuujat.net
lahden.tanhuujat@gmail.com


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, nuoruus, urheilu ja liikunta, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

kansantanssi, paritanssi, seuratanssi, tanssi, lastentanssi, ryhmätanssi, tanssia, tanssiliikunta, yhteisötanssi, tanssiteatteri, tanssitaide, tanssit, nuorisoseura, nuorisoseurat, Nuorisokulttuuri, nuorisoseuratyö, seuratoiminta, urheilu- ja liikuntaseurat, liikunta- ja urheiluseurat, liikuntaseurat, seurat, seuraperinne, yhdistystoiminta, yhdistys, järjestötoiminta, kulttuuri, kansanperinne, perinne, perinnetieto, perinnekulttuuri, kansanmusiikki, folklore, folk, Kulttuuriperintö, kulttuurikasvatus, yhteisöllisyys, etno, etnokulttuuri, kansallispuku, perinnetanssi, pohjoismainen, kansanomainen

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, opiskelijat, kaikille, jäsenet, järjestötoimijat, perheet

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), lapset (7-12 v.), kaikenikäiset, nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), ikäihmiset (63-79 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), vauvat ja taaperot (0-2 v.)

Osoitteet

  • Postiosoite, käyntiosoite

    Rautatienkatu 3 B, sisäpiha, 15100 LAHTI

Yhteystiedot

Kotikunta: Lahti
Sähköposti:
lahden.tanhuujat@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Lahden Tanhuujat ry

Suomen Nuorisoseurat

Nuorisoseurat Etelä-Suomi

Instagram
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Lahti

Kaupunginosa / Kylä
Lahden keskusta

Postiosoite, käyntiosoite

Rautatienkatu 3, 15100 Lahti, Suomi