Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry

Päijät-Hämeen neuroyhdistys ry on MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavien, heidän omaistensa ja muiden asiasta kiinnostuneiden alueellinen yhdistys. Olemme Neuroliitto ry:n jäsenjärjestö.

Yhdistyksen toiminnan painopistealueita ovat edunvalvonta, kuntouttava liikunta, lääketieteen seuranta, pienryhmä- ja kerhotoiminta, vertaistukihenkilötoiminta ja virkistystoiminta. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mm. liikunta-, virkistys- ja muita harrastusmahdollisuuksia.

Toiminta ja kerhot

Yhdistys järjestää jäsenilleen jäseniltoja, vertais- ja liikuntatoimintaa sekä monipuolista kerhotoimintaa. Kerhot toimivat Asikkalassa Hollolassa, Nastolassa, Heinolassa ja Lahdessa. Lisäksi on Harnes-vertaistukiryhmä, omaisten kerho sekä uusien jäsenien ja nuortenkerho Nuora.

Vertaistukijat

Koulutettujen vertaistukijoiden kanssa sinä tai läheisesi voitte käydä luottamuksellisia puhelinkeskusteluja myös nimettömänä.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset

Teemat

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vaikuttaminen, vammaisuus ja invaliditeetti, vertaistuki, virkistys

Asiasanat

Harvinainen neurologinen sairaus, neuroyhdistys, neurologiset sairaudet ja vammat, Harnes, MS, MS-tauti, apuväline, apuvälineet, fatiikki

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Päijänteenkatu 9

  • Postiosoite

    c/o Malski Päijänteenkatu 9A2 15140 Lahti

Yhteystiedot

Kotikunta: Lahti
Sähköposti:
Toimisto@neuroph.fi
Puhelin: 044-269 7725 / 040-568 1041

Lisätietoa verkossa

neuroph.fi

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Hollola, Asikkala, Heinola, Lahti, Iitti

Käyntiosoite

Päijänteenkatu 9

Postiosoite

Päijänteenkatu 9

Henkilöt

Virtanen, Mikko

Puheenjohtaja

p. 0405681041
s. mikko.virtanen@neuroph.fi