Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysturva ry:n tarkoituksena on edistää kansalaisten hyvinvointiin tähtäävää sosiaali- ja terveyspolitiikkaa erityisesti aluenäkökohdat huomioon ottaen. Yhdistys toimii tasa-arvoisuuden ja sosiaalisten perusoikeuksien toteuttamiseksi ja kansalaisten osallisuuden ja vaikuttamisen mahdollisuuksien lisäämiseksi. Lisäksi yhdistyksen toiminnan keskiössä on toimeentuloturvan ja sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittäminen ja syrjäytymisen sekä huono-osaisuuden vähentäminen.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä toimialueella jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäseneksi voi myös liittyä yhdistyksen toimialueella oleva rekisteröity sosiaali- tai terveysturvan aatteellinen tai ammatillinen yhdistys, julkishallinnon oikeustoimikelpoinen yhteisö tai yhdistyksen toimialalla toimiva muu oikeuskelpoinen organisaatio. Yhdistyksen toimialueena on Päijät-Häme.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää koulutus-, keskustelu- ja neuvottelutilaisuuksia, tiedottaa toiminnastaan, järjestää opintoretkiä ja virkistystoimintaa sekä vahvistaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta tilaisuuksilla ja toteuttaa kehittämishankkeita. Yhdistys hallinnoi Yhteinen Päijät-Häme hanketta vuosina 2017-2020.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, osallisuus, teemapäivät ja -viikot

Asiasanat

hanketoiminta, järjestö, kansalaisjärjestöt, järjestön kehittäminen, hyvinvoinnin edistäminen, järjestötoiminta, kansalaistoiminta, päijäthämäläiset

Kohderyhmä

järjestötoimijat, jäsenet, kuntalaiset, yhdistyksen työntekijät, ammattilaiset ja asiantuntijat

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Aleksanterinkatu 35, 15140 Lahti

    Aleksanterinkatu 35, Lahti, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Lahti
Sähköposti:
phsosturva@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Kumppanuusverkosto

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä

Aleksanterinkatu 35, 15140 Lahti

Aleksanterinkatu 35, Lahti, Suomi

Henkilöt

Hildén, Sirkku

Puheenjohtaja

s. phsosturva@gmail.com

Kuusinen-James, Kirsi

Varapuheenjohtaja

s. phsosturva@gmail.com