Työ- ja harjoittelupaikat


Työharjoittelujaksoista ja palkkatuetusta työstä voi tiedustella sähköpostitse modusryinfo@gmail.com tai basso@nic.fi


Kansalaistoiminnankeskus Matara etsii harjoittelijaa Valtakunnallisille kohtaamispaikkapäiville 2.-3.4.2020. Työnkuva muodostetaan opintojen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Sari Naappiin saadaksesi lisätietoja. Valtakunnalliset kohtaamispaikkapäivät on kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestettiin viimeksi Porvoossa 09.05.2019 – 10.05.2019. Voit tutustua aiempaan tapahtumaan http://www.kansalaisareena.fi/tapahtumat/valtakunnalliset-kohtaamispaikkapaivat-porvoo/.  


Kansalaistoiminnankeskus Matarassa ( https://www.matara.fi/) on mahdollista toteuttaa omiin opintoihisi liittyvä harjoittelu, projekti tai tapahtuma. Matara tarjoaa tilat mm. tapahtuman toteuttamiseen sekä markkinoi tapahtumaa. Ota yhteyttä ja kerro ideasi niin suunnitellaan se yhdessä sinun opintoihisi sopivaksi kokonaisuudeksi!


Nuorisoseuroilla on tarjolla erilaisia työssäoppimis- ja harjoittelutehtäviä Joensuussa tai toimipisteissämme ympäri Suomea. Räätälöimme paikan sinun osaamistasi ja kehittymistarpeitasi vastaavaksi ja jakson pituus ja ajankohta ovat aina neuvoteltavissa. Työtehtävät vaihtelevat myös ajankohdan mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut järjestötyöstä, lasten Lue lisää…


Yhteensä: 5