Tule pelaamaan sählyä cp-yhdistyksen kanssa

Suoritus ajankohta: 10.10.2021 - 24.04.2022 / Haku päättyy: 24.4.2022 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen / Lahden Seudun CP-yhdistys

Meillä ei ole jäsenistössä niin monta sählynpelaajaa, että saisimme omin voimin pelit aikaiseksi, siksi tarvitsemme sinua. Sinun ei tarvitse avustaa ketään, riittää kun pyörit kentällä pallon perässä leikkimielellä.

 

Pelaamme sunnuntaisin Lotilan koulun liikuntasalissa klo 14-16, os. Vuoksenkatu 9, Lahti. Sinun ei tarvitse osallistua joka viikko, voit tulla silloin kun itsellesi parhaiten sopii.

 

Voit tulla pelaamaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa pelikokemusta tai hyvää kuntoa, kentällä saa myös kävellä. Omaa mailaakaan et tarvitse, saat sen yhdistyksen kassista. Pelata voi sukkasillaan tai sisäkengissä.

 

Erikoisuutemme on pehmeä pallo, joka ei satu (ainakaan paljon), vaikka napsahtaisikin jalkaan tai muualle. Tämä sähly sopii ihan kaikenikäisille.

 

Minä, Ilona, vedän ryhmää ja opastan sinua tarvittaessa.

 

Kanssamme pääset liikkumaan ilmaiseksi iloisessa seurassa, jossa ketään ei arvostella. Samalla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin, meillä on tapana vaihtaa kuulumisia pelitauoilla.

 

Pelaamisen ansiosta cp-vammaisten kunto pysyy ennallaan tai jopa paranee, ja sählystä kiinnostuneet pääsevät liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

 

Huom! Sählyä ei ole koulujen loma-aikoina eli 31.10., 26.12., 2.1., 9.1., 6.3. ja 17.4. Kevään viimeiset pelit on 24.4.2022.

 

Tervetuloa pelailemaan! Tulethan terveenä.

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Lahti, Heinola, Hollola, Asikkala, Orimattila

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Viikonloppuisin

Toiveet ja edellytykset